Edwards Dental, unul din furnizorii de încredere de instrumente medicale

Tehnicile de detartraj variază de la un medic stomatolog la altul. De obicei, regulile învățate în școală sunt cele pe care igieniștii dentari le folosesc în cabinetul lor privat, iar pentru a putea face aceste servicii ei au nevoie de anumite ustensile. Vestea bună este că atunci când aveți nevoie de instrumente specifice domeniului stomatologic la Edwards Dental veți găsi tot timpul ceea ce vă trebuie zi de zi în cabinet. Spre exemplu, astăzi vă prezentăm un fuloar dentar, un instrument absolut necesar în orice clinică stomatologică.

Bune instrumente, bune practici

Nu mai este de mult un secret faptul că tehnicile de instrumentare de igienă s-au îmbunătățit mult de-a lungul anilor pentru a preveni leziunile musculo-scheletice. Totuși, ce știm despre aceste noi tehnici inovatoare? Ei, bine, un punct de vedere de care putem fi siguri este că un fuloar dentar, împreună cu tehnicile mai noi de scalare, pot face diferența în eficacitatea detartrajului și longevitatea sistemului dentar.

Detartrajul, în topul serviciilor de igienă dentară

Această tehnică, numită detartrare, a fost și continuă să fie în top atunci când vine vorba de igienă dentară. Astăzi, universitățile și facultățile de medicină dentară continuă să introducă tehnica de detartrare în cursuri, pentru a pune bazele tehnicii de instrumentare. Acest lucru este important deoarece instrumentarea parodontală avansată folosește unele suporturi intraorale. În acest sens, este important să stabilim și care este rolul unui fuloar dentar și, mai ales, cum anume se folosește cât mai eficient și mai corect.

Câteva secrete de folosire corectă a instrumentarului și, implicit, a fuloarului dentar

Tehnicile de sprijin extraoral necesită o mai mare abilitate din partea medicului stomatolog. Mulți doctori cu experiență utilizează punctele de sprijin extraorale de cele mai multe ori. Acest lucru îmbunătățește plasarea corectă a instrumentarului, determină o prindere extinsă, o angulare precisă. De asemenea, acest lucru permite mâinii, încheieturii și brațului să fie într-o poziție neutră și să funcționeze corect atunci când are loc scalarea.

Îndemânare și instrumente dentare potrivite

Odată ce are loc un control corect al ambelor mâini, punctul de sprijin extraoral facilitează, de asemenea, realizarea unei presiuni precise către suprafața dintelui, maximizând puterea și protecția mâinii. Toate aceste caracteristici pozitive reduc foarte mult probabilitatea de rănire a pacientului, în cazul în care acesta se mișcă neașteptat în timpul procedurii de scalare.

Edwards Dental, furnizorul nr. 1 de instrumente medicale pentru stomatologie

În cele din urmă, dacă sunteți de profesie medic dentist și doriți să vă comandați instrumentele de care aveți nevoie zi de zi în cabinetul dumneavoastră, la noi puteți găsi produsele dorite, beneficiind de un preț cât mai convenabil, precum și de posibilitatea de a avea acces la o multitudine de alte instrumente necesare.

 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii