Cu scaunul de masă pentru bebeluși de la Câte-n Lună Și-n Stele și prânzul parcă-i mai delicios

Încă din momentul în care fac primii pași, copiii simt nevoia să aibă parte de acea independență specifică vârstei lor în tot ceea ce fac. Fie că este vorba de a fi lăsați să meargă singuri, fără să mai fie ținuți de mână, fie de a mânca singuri, cei mici trebuie încurajați tot timpul. Așadar, dacă copilul dumneavoastră își dorește să facă totul pe cont propriu și să se simtă cât mai indepedent, puteți începe cu programul meselor zilnice. Comandând un scaun de masă pentru bebeluși de la Câte-n Lună Și-n Stele nu va mai trebui să vă mai faceți griji dacă cel mic se va murdări sau va scăpa mâncare pe jos. Alegând un scaun de masă de bebeluși cât mai potrivit, nu trebuie decât să-l fixați cât mai bine și să-l lăsați pe cel mic să se bucure de masa lui. Bineînțeles, trebuie să fiți acolo, dar doar pentru a-l supraveghea. În acest fel, nu numai că bebelușul se va simți mult liber, dar va căpăta și câteva grame de încredere în propria persoană, văzând că poate face unele lucruri și de unul singur.

O postură mai corectă în timpul mesei

Un alt aspect ce are o însemnătate importantă în toată această discuție implică modul în care ar trebui încurajată o postură cât mai corectă în timp ce copiii stau la masă. Cu un scaun de masă pentru bebeluși, veți reuși să-l ajutați să adopte o postură cât mai potrivită pentru momentele în care stă la masă. Oasele copiilor sunt foarte fragede, în plină dezvoltare, motiv pentru care este indicat să luați măsuri încă de la o vârstă mică, tocmai în ideea de a preveni alte complicații ulterior. Bineînțeles, aici aducem în discuție și confortul pe care aceste elemente îl oferă. Așa cum e de așteptat, scaunele de masă pentru bebeluși sunt indicate și pentru momentele în care copiii sunt angrenați în tot felul de activități care implică creativitate. Astfel, dacă doriți să-l așezați la o măsuță pentru a-l învăța diverse jocuri, atunci acest scaun de masă pentru bebeluși este ceea ce aveți nevoie.

Nu în ultimul rând, dacă aveți doi copii mici, ideea de a sta pe scăunel atunci când mănâncă sau când se joacă încurajează disciplina, încă de la o vârstă cât mai fragedă. De regulă, în orice casă în care sunt mai mult de doi copii, părinții caută să îi formeze și să îi disciplineze încă de mici. Așadar, dacă vă aflați în această situație și vreți ca al dumneavoastră copil să se obișnuiască cu ideea de a sta cât mai liniștit atunci când mănâncă, este recomandat să încercați această variantă.

Dacă aveți un bebeluș dornic să mănânce singur și să se simtă în largul lui, comandați un scaun de masă de la noi.

 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii