Utilitatea camerelor de supraveghere fără fir pentru locuințe și firme

Când camerele de supraveghere au apărut pentru prima dată pe piață, acestea au avut nevoie de o sursă electrică cu fir pentru a funcționa, iar multe dintre cele care există acum continuă să funcționeze în continuare în acest fel. Aceste camere cu fir se bazează pe cabluri video pentru a transmite semnale video către un dispozitiv de vizionare, cum ar fi un computer de monitorizare sau un televizor.

Totuși, în zilele noastre au apărut și camerele de supraveghere wireless, care sunt o modalitate de monitorizare și de securitate fără fir. Astfel, semnalul video și cel audio se transmit prin internet sau altă rețea fără fir la un receptor care se conectează la dispozitivul de vizionare și înregistrare. În cele din urmă, mulți oameni folosesc computere sau conturi de stocare în cloud pentru a salva materialul video pentru vizionare ulterioară.

Camerele de supraveghere wireless au nevoie de conxiune la Internet?

Acestea trebuie să mențină un semnal și o conexiune la rețea pentru a înregistra și a captura imagini. Dacă există o întrerupere a conexiunii, acestea nu vor putea trimite fluxul pe dispozitivul mobil.


Beneficiile camerei de securitate wireless

După cum am menționat mai sus, camerele de supraveghere wireless sunt mai ușor de instalat decât alternativa cu fir. Multe camere cu fir se conectează la sistemul electric al casei tale, așa că va trebui să angajezi un profesionist pentru instalare. Camerele wireless se bazează pe Wi-Fi sau alte rețele. Urmați instrucțiunile și puteți configura și conecta majoritatea camerelor în mai puțin de 15 minute.

Camerele de supraveghere wireless sunt potrivite pentru cei care vor să aibă situația sub control acasă sau pentru cei cu buget redus, care nu-și  permit pază într-o companie. Nu numai că aceste camere de supraveghere wireless sunt mai puțin costisitoare decât sistemele cu fir, dar sunt mai ușor de mutat și transportat. Trebuie doar să le deconectați și sunteți gata de plecare, dacă intenționați să le mutați în altă parte, într-o altă casă sau firmă.

Este important de reținut că există limitări ale capabilităților unei camere de supraveghere wireless:

În primul rând,  aducem în discuție puterea bateriei. Dacă camera este complet wireless, are nevoie de o baterie pentru alimentare. În acest caz, trebuie să înlocuiți sau să reîncărcați bateria înainte de a se stinge. Prin urmare, trebuie să aveți în vedere și un dispozitiv menit să asigure o încărcare regulată a bateriei, în mod cât mai eficient.

Dacă considerați că aveți nevoie de aceste camere de supraveghere wireless, vă așteptăm pe site-ul magazinului nostru, www.iuni.ro, iar aici aveți posibilitatea de vedea o multitudine de modele și de dimenisiuni. Mai mult, veți avea parte și de consultanță de specialitate din partea noastră, chiar pe site.  

 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii