Smartwatch-ul, micul dispozitiv util în orice activitate

Foarte multe persoane încă nu au o idee clară cu privire modul concret în care funcționează un smartwatch, dar, cu toate acestea, sunt mulți și cei care le folosesc deja zi de zi și se declară extrem de multumiți de modul în care se descurcă zi de zi la serviciu tocmai datorită acestor gadget-uri de mici dimensiuni.

Deci, ce poate face un smartwatch față de un smartphone și ce anume îl determină să fie o investiție utilă?

1. Un smartwatch nu spune doar ora

Mulți oameni preferă să poarte mereu un ceas la mână, scopul este fie funcțional, fie pentru că este la modă. Un ceas frumos arată bine la încheietura mâinii cuiva, dar ele devin din ce în ce mai puțin populare tocmai datorită apariției smartphone-ului. Cine trebuie să-și cumpere un ceas când telefonul arată ora, are un calendar și are alarmă? Iată doar o parte din ceea ce poate face, de fapt, un smartwatch.

2. Găsirea unui telefon sau a unui dispozitiv este și mai ușoară

După cum bine știți, pierderea unui telefon este o experiență extrem de frustrantă, mai ales atunci când sunteți în mare grabă și timpul nu vă permite să căutați ceea ce aveți nevoie urgent. Din fericire, un ceas inteligent poate face ca acest inconvenient să devină o amintire.

Cele mai multe dintre smartwatch-uri au o funcție ce se numește chiar așa „Găsește-mi telefonul”. Practic, vă puteți conecta telefonul sau orice dispozitiv cu el și veți putea suna oricând veți avea nevoie.

3. Răspundeți la mesaje și primiți apeluri instantaneu

Daca aveți un ceas inteligent, nu mai trebuie să scoateți telefonul din buzunar ori de câte ori primiți un apel sau un mesaj, pentru că puteți face asta și din mers. Acest lucru este util mai ales dacă faceți exerciții fizice sau vă aflați într-o situație în care chiar nu aveți cum să vă scoateți telefonul din buzunar.

4. Vedeți notificările din rețelele sociale

Unele smartwatch-uri vă vor afișa mesajele și activitatea pe rețelele sociale, iar alte modele vă vor permite și să interacționați chiar cu aplicația. Chiar dacă navigarea pe Facebook sau Instagram este ceva mai dificilă prin intermediul unui smartwatch, aceasta este o alternativă bună pentru a verifica anumite notificări, în cazul în care ele sunt urgente.

5. Rămâneți conectat online chiar și în timp ce faceți activități casnice sau de recreere

Când alergați, mergeți cu bicicleta, înotați sau orice altă formă de exercițiu, s-ar putea să doriți să aruncați o privire în mesajele, apelurile sau notificările dumneavoastră. Uneori nu este posibil să țineți telefonul aproape, moment în care un smartwatch se dovedește a fi o alegere foarte inspirată de a fi mereu online, chiar și în momentele în care sunteți ocupat.

 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii