Implanturile dentare te pot ajuta să îți recapeți încrederea

Un zâmbet sănătos și frumos te poate salva în orice moment și în orice situație. Prin urmare, este foarte important să-i poți acorda suficientă atenție pentru a te bucura din plin de toate avantajele pe care acesta le aduce. Prea des se întâmplă să trecem cu vederea anu
mite probleme dentare care se pot agrava în timp și pot duce chiar la pierderea dinților. Pentru cei care nu au acționat în timp util asupra problemelor dinților, iar acestea s-au agravat este foarte important să înțeleagă că implanturile dentare sunt una dintre cele mai bune și mai plăcute modalități de a umple spațiul lăsat de dinții lipsă.

Implanturile dentare nu se deteriorează, iar procedura este una foarte simplă

Un factor destul de important al implanturilor dentare este că această intervenție nu este deloc dureroasă, dimpotrivă, este una rapidă și satisfăcătoare. Prin urmare, cu siguranță nici o terminație nervoasă nu va fi afectată, nici în ceea ce privește implanturile, nici la nivelul stâlpilor artificiali care se aplică pe dinți. De altfel, de foarte multe ori acești nervi lipsesc complet, lucru care face ca întreaga intervenție să fie mult mai simplă și mai rapidă fără a impune pacientului vreun comportament restrictiv post-recuperare.

Cea mai mare rată de succes chirurgical

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai sigure și eficiente intervenții stomatologice cu o rezistență extraordinară care te va ajuta pe tot parcursul vieții. Tehnologia folosită, materialele excelente și calitatea lucrărilor sunt doar câteva dintre motivele pentru care implanturile dentare garantează o durată de viață mai lungă. Potrivit cercetărilor realizate de Institutului American și European de Profil, rata de succes a implanturilor dentare este de 98% după 5 ani. După 10 ani acestea au o rată de rezistență de 96%, iar după 20 de ani, procentul este de 92%. Între timp, în cazul punților sau a altor tipuri de metode prin care să scăpăm de spațiile inestetice dintre dinți este estimată la aproximativ 10 ani. Altfel spus, implanturile sunt o soluție care îți poate salva dinții pentru tot restul vieții.

Soluție pe termen lung

Unul dintre motivele comune pentru care oamenii nu apelează la serviciile stomatologice are de-a face cu suma pe care trebuie să o plătească pentru a remedia problema apărută. Deci, dacă ai nevoie de implanturi dentare, știi deja că acestea pot fi foarte scumpe și pot provoca un decalaj uriaș în bugetul pe care îl ai. Totuși, la StomaUrgent vei putea avea un implant dentar ieftin la un preț foarte mic de doar 1000 de lei pentru a te putea bucura din nou de zâmbetul tău și pentru a-ți recăpăta pofta de viață într-un mod cât mai rapid.

 

 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii