Vacanța visurilor tale este la un simplu click distanță

 Parga este locația care îți oferă foarte multe activități speciale, locații de poveste și peisaje spectaculoase de care, în mod sigur te vei îndrăgosti în vacanța de anul acesta.

Frumosul peisaj din Parga

Pe măsură ce te vei apropia de Parga cu feribotul, primul lucru care îți va atrage atenția, în mod sigur, sunt castelele venețiene și casele tradiționale colorate, izolate de verdeață luxuriantă. Situat într-un golf verde, Parga este un paradis natural plin de culori vii și nuanțe arhitecturale absolut spectaculoase. Frumusețea locației vine și din faptul că nu trebuie să alegi între o vacanță la munte sau la mare, pentru că insula le poate oferi pe amândouă. Amfiteatrul este construit la poalele unui deal verde, pe plajă, iar locația sublimă reușește în acest mod să le îmbine pe cele două într-o destinație miraculoasă pentru toți turiștii. De asemenea, chiar în fața orașului, există câteva insule exotice pe care le poți vizita cu barca. Îți garantăm că alegerea unei vacanțe charter în Parga este prilejul perfect pentru relaxare și pentru o stare de bine de excepție.

Majestuosul castel venețian

Construit de venețieni în 1792, Castelul din Parga a fost realizat strategic în scopuri defensive. În jurul castelului, există astăzi opt turnuri care se adaugă la apărarea castelului, iar în josul dealului poți admira tradiționale statui care înconjoară castelul venețian. Vizitarea acestuia este guvernată de trecerea dintr-un timp modern, în trecutul îndepărtat, iar atmosfera oferită de coridoare de aprovizionare, de forturi, de alei arcuite, și de pasaje ascunse, aduce puncte în plus acestei experiențe. Închipuie-ți doar luptele glorioase care au avut loc aici și vei putea să resimți fiecare moment și fiecare clipă.

Plaje exotice numai bune pentru relaxare

Unul dintre motivele pentru care Parga este faimoasă în întreaga lume sunt cu siguranță plajele sale. Este incontestabil faptul că zonele acestea sunt printre cele mai bune din Ionia pentru că au ape turcoaz și natură sălbatică care atrag turiștii. Coasta din Parga formează multe golfuri unde vei găsi unele dintre cele mai frumoase plaje pe care le vei vedea vreodată și de care te vei bucura la nesfârșit.

Diverse activități și drumeții speciale

Caracteristica orașului Parga este că are același peisaj natural verde ca și Insulele Ionice, așa că explorarea naturii aici este absolut necesară. În primul rând aici poți avea parte de una dintre cele mai bune destinații de drumeții din Grecia. Există posibilitatea de a alege un minunat traseu de drumeții de la Parga la Valtos și de la Valtos la cetatea Ali Passa din Anthoussa. De asemenea, aici vei putea face drumeții și înot în mare, relaxându-te la cel mai înalt nivel. 

 

 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii