Implantul de măsea, multiple beneficii pentru pacienții cu probleme stomatologice

Indiferent dacă vă gândiți la implanturi de măsea doar ca la o posibilă soluție de remediere a unor probleme stomatologice, nu se poate nega că acestea oferă cea mai bună alternativă pentru măselelecare nu mai pot fi reparate sau care s-au stricat deja. Deci, care sunt beneficiile implanturilor de măsea, ce le face să fie o alegere atât de bună? Asta ne-am propus să vă arătăm azi, prin intermediul acestui articol cuprinzător și explicit, care ar putea fi o sursă informațională ideală pentru cei care sunt curioși cu privire la aceste posibilități de remediere a problemelor dentare.

Implanturile sunt puternice și stabile și nu numai că arată ca dinții sau măselele naturale, dar se simt și funcționează în același mod. Soluțiile de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele convenționale și punțile, au o durată de valabilitate între 5-10 ani, în cel mai bun caz, înainte de a necesita înlocuire, în timp ce implanturile dentare ar putea avea nevoie de ajustări periodice, dar cu condiția să fie îngrijite corespunzător. Astfel, acestea au potențialul de a dura mai bine de 40 de ani

Implanturile de măsea se îmbină perfect cu dinții dumneavoastră naturali și vă permit să vă continuați viața fără să vă faceți griji cu privire la ceea ce mâncați. Alternative cum ar fi protezele dentare care nu se potrivesc, vă pot determina să întâmpinați mari dificultăți atunci când mâncați și de teama ca proteza să alunece sau să cadă.

Pe de altă parte, acest implant de măsea previne pierderea la nivel osos, pentru că odată ce o măsea este dispare, osul care înconjoară rădăcina se retrage și, în timp, acest lucru poate duce la o pierdere osoasă semnificativă. Implanturile iau rolul unei rădăcini dentare și stimulează osul maxilarului menținându-l ferm și sănătos.

Totodată, dinții sau măselele lipsă pot cauza efecte de îmbătrânire premature pentru unii pacienți. Prin urmare, implanturile de măsea ajuta la păstrarea structurilor faciale, ceea ce duce la o fizionomie perfectă și chiar la un aspect mult mai tineresc.

Mai mult decât atât, spre deosebire de protezele care trebuie îndepărtate noaptea pentru curățare, cu implantul de măsea nu aveți nicio grijă. În plus, nu mai există stres în legătură cu posibilele alunecări ale protezei, iar îngrijirea acestora este la fel ca și dinții naturali, cu periaj frecvent și folosirea aței dentare în mod regulat.

Nu în ultimul rând, protezele dentare pot face o persoană să vorbească destul de greu, pentru că procesul de formare a dicției nu are loc așa cum se cuvine, iar pacientul pur și simplu se chinuie să pronunțe corect anumite cuvinte. Cu un implant de măsea, veți reuși să vorbiți mult mai clar, dar mai ales să zâmbiți cu gura până la urechi!


 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii