3 cadouri inspirate pentru iubitorii de vin

Poate fi destul de ușor să alegem un cadou inspirat pentru un împătimit. Nu-i așa? O sticlă de vin de cea mai bună calitate și totul este perfect. Însă, uneori putem fi mai inventivi și să venim cu ceva mai inedit.
În unele cazuri poate suntem limitați de buget și întâmpinăm dificultăți atunci când suntem puși în situația de a alege cadoul potrivit. Totuși, Crama Budureasca are câteva sugestii interesante pentru tine.
Termometru pentru vin
Știm că fiecare vin se servește la o temperatură specifică. Spre exemplu, vinurile albe produse la Crama Budureasca se consumă undeva între 8 și 14 grade, în funcție de sortimentul ales. Fiecare vin este însoțit de fișa sa tehnică, unde se specifică inclusiv temperatura recomandată de servire.
Așadar, ce-ai spune de un cadou care să includă un termometru pentru vin? Cu dimensiuni modeste, acesta se poate păstra cu ușurință în orice sertar și folosi la nevoie. Un iubitor de vinuri cu siguranță va aprecia un astfel de cadou.
Suport pentru pahare și sticlă de vin – de folosit în aer liber
În curând vine primăvara... și cui nu îi place să petreacă timp în aer liber, la iarbă verde? Dar cum ar fi să poți servi și un vin bun în tot acest timp? Un astfel de suport pentru pahare și sticlă special conceput pentru picnic poate fi o idee inspirată. Îl poți folosi și la plajă sau poate la un concert în aer liber.
Suport de perete pentru vin
Când vine vorba de suporturi de perete pentru vin, ai la dispoziție o mulțime de variante din care să alegi, care mai de care mai creative. Acest cadou va aduce un plus de personalitate locuinței celui căruia îi oferi cadoul. Cu un vin alb din crama budureasca cu siguranță, nu dai greș.

Un Sauvignon Blanc din gama Budureasca Premium poate fi o alegere inspirată, acesta fiind situat printre vinurile din topul preferințelor românilor. De o culoare galben verzuie, acesta este foarte aromat și ne aduce aminte de citrice și fructe tropicale. Se servește la o temperatură de 10 - 12 grade, iar la capitolul asocieri culinare este foarte versatil. Se potrivește cu preparate din carne albă, cu pește, fructe de mare, paste, brânzeturi sau legume., cu siguranță, nu dai greș.
O altă vedetă a Cramei Budureasca este Tămâioasa Românească din gama Bristena, vin alb demidulce de un galben pai și cu nas puternic de flori de soc și lime. Gustul care ne amintește de piersicile pe care le mâncam direct din copac când eram copii – este completat de accente de citrice. Temperatura ideală de servire este tot undeva între 10 și 12 grade, iar la capitolul asocieri culinare putem recomanda deserturi elegante și ușor acrișoare sau brânzeturi ușoare pentru un contrast interesant între dulce și sărat.
Totuși, crama Budureasca vine cu multe alte propuneri care merită descoperite atunci când pregătești un cadou inspirat pentru cineva apropiat, cele mai apreciate fiind vinurile din gama Origini. Calitatea face diferența, iar vinul bun mulțumește până și cele mai pretențioase gusturi. 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii