Importanta luminii si a sunetului in timpul evenimentelor private sau corporate

Daca ati mers macar o data la un eveniment privat sau corporate ati observat ca atmosfera de acolo a fost definita de trei lucruri: muzica, lumini, sunet. Indiferent cat de mare sau de mic este evenimentul, cata lume participa, daca nu ai muzica buna, lumini si sunet de calitate nu vei avea niciodata o petrecere asa cum ti-ai dorit. Luminile si sunetele sunt chiar mai importante decat muzica, ele pot sa aduca un plus melodiilor interpretate de o trupa de coveruri, de exemplu trupa cover lov. Luminile pot fi de la lasere pana la LED-uri, putem avea jocuri de lumini, instalatii de lumini sincronizate cu instrumentele, cu vocea, instalatii moderne care pot sa transforme total interpretarile artistilor.
Cu o lumina buna si atent aleasa poti avea evenimente private sau corporate de cinci stele, intreg spatiul va fi pus in valoare mai bine si va putea avea o eleganta deosebita. Instalatiile de lumini aduse de trupele de coveruri sunt testate si adaptate spatiilor in care vor fi folosite, sunt foarte usor de montat si de demontat, se pot cupla la instalatia de lumini existenta in locul respectiv.
Pe langa lumini sunetul va trebui sa fie unul cat mai bun, iar de asta se va ocupa instalatia de sunet. Sunetistii trupelor de coveruri au ales din timp cele mai bune instalatii de sunet, vocile si instrumentele vor suna foarte bine, melodiile intepretate vor avea un sound fresh si modern. Instalatiile de sunet sunt importante pentru evenimente mai ales ca de ele depinde si live-ul. Nu poti sa canti live si sa te auzi bine daca nu ai instalatii de sunet care sa te ajute sa ajungi mai rapid la cei din sala.
Multe trupe investesc masiv in instalatiile de sunet si vin cu ele la fiecare eveniment pentru a se asigura ca pot avea prestatia live la care se asteapta clientul. De exemplu, trupa cover lov are sistem L’acoustics, o instalatie de sunet pentru sunete bogate, calde, care capteaza prestatia live perfect. Evenimentele de pana la 200 de persoane vor putea fi acoperite foarte bine cu acest setup, sistemul upgradat este special ales pentru evenimentele de mari dimensiuni pentru ca toate piesele sa se auda cat mai bine pe toata durata lor.
Sunetul si luminile de la evenimente pot sa completeze foarte bine o interpretare live de senzatie, intretin atmosfera, ajuta trupa sa puna in scena un spectacol potrivit pentru eveniment si sa le ofere celor prezenti cea mai buna experienta muzicala. Ele au devenit deja un standard de respectat pentru toate trupele care vor sa mearga la evenimente private sau corporate si fiecare incearca sa aduca ceva nou de fiecare data pentru a impresiona si a face o impresie cat mai buna la petrecere.

 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii