Sticla telefonului este una dintre cele mai sensibile componente

Accidente mici pot aparea oricand si se pot intampla oricarei persoae.In cazul in care v-ati scapat telefonul pe o suprafata dura, iar ecranul acestuia s-a ciobit, fisurat sau chiar s-a spart complet nu trebuie sa va panicati.Telefonul dumneavoastra nu este compromis, ci, mai mult decat atat, poate fi salvat, in cazul in care il veti aduce intr-un service potrivit, in cel mai scurt timp posibil.

Ca urmare, echipa de profesionisti de la Prestige GSM va avea grija ca iPhone-ul dumneavoastra sa primeasca atentia necesara, pentru a va putea bucura in continuare de device-ul electronic.Timpul de reparatie poate varia in functie de tipul si gravitatea defectiunii, insa problemele vor fi rezolvate, intotdeauna, in cel mai scurt timp posibil.Incercam sa-i multumim pe toti clienti oferindu-le un timp de reparatie de 20 de minute, iar ca acest lucru sa fie posibil va rugam sa completati formalarul de pe site pentru a putea eficientiza timpul de executie al reparatiei.

Daca aveti nevoie de inlocuire sticla iPhone 7, la Prestige GSM acest lucru este posibil in prezent intr-un timp maxim de executie de 20 de minute.IPhone-ul dumnevoastra il puteti trimite la sediul nostru prin curier sau prin Uber si poate fi trimis inapoi catre dumneavoastra in aceeasi zi.
Montajul este gratuit, iar pretul serviciilor de reparatii pentru iPhone 7 include inlocuirea sticlei iPhone, instalarea lui de catre expertii service-ului si garantia reparatiei de 90 de zile.

Pentru a te determina sa apelezi la serviciul nostru, iata ce iti putem oferi:
- O echipa profesionista si pasionata
- Experienta vasta in ceea ce inseamna brandul Apple
- Suntem la curent cu toate tehnologiile noi
- Oferim servicii rapide si complete
- Rezolvam chiar si cele mai dificile probleme
- Preturi sunt fara concurenta
- Oferim transparenta, folosim doar produse originale si de calitate superioara

Prestige GSM ofera consultanta, diagnostic corect si reparatii pentru numeroasele modele de iPhone, printre ele se numara modelul 7.
Daca iti doresti sa cunosti preturile ne-am gandit si la acest aspect, si ca urmare le vei gasi pe site.Ne dorim ca preturile sa fie la un nivel competitiv, acesta fiind un alt beneficiu al lucrului cu Prestige GSM.

In cazul in care detineti un astfel de model, ar trebuie sa stiti deja ca beneficiati de unul dintre cele mai rezistenta display-uri de telefoane. Retina HD, un ecran luminos, cu o varietate larga a gamei cromatice si optiunea 3D Touch. Producatorii Apple spun ca acest ecran aduce cel mai bun management al culorii din industria telefoanelor.

Asadar, in cazul in care display-ul telefonului dvs. a suferit deteriorari, oricat de mici sau oricat de grave, Mobilefix se asigura ca display-ul este inlocuit corect si ca, dupa reparatie, ecranul iPhone-ului va pastra toate atributele care il fac special.

 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii