Mosul SecretEra o zi liniștită  de iarna . Micii fugi de nea cădeau ușor din cer pe pământ . Luminițe mici de toate culorile sclipeau la ferestrele magazinelor . Încet m-am îndreptat spre liceu . Eram îmbrăcat cu o giaca groasa de iarna , pe umăr aveam ghiozdanul plin de cărți inutile ,iar în mana stânga țineam bine strâns o cutie de carton (cu un conținut misterios) și care era decorata cu ornamente de cadou .

Ajuns la liceu  o vad , din banca mea , pe fata care mi-a furat inima . Cutia era pentru ea , dar aceasta nu trebuia deschisa decât după ora de dirigenție . Fata avea un par blond bogat , asemenea unui lan de grâu . Ochii ei albaștrii , buzele roși ca doua petale de trandafir  fata veșnic palida și zâmbetul ei plăcut ma făceau sa tremur de emoție . Nu știam ce părere va avea de cadoul meu , speram doar sa nu rada de tipul neobișnuit de cadou pe care l-am pregătit .

Orele de curs păreau ca nu se mai termina , simțeam  ca întregul univers se mișca cu încetinitorul și ora de dirigenție nu va mai avea loc . Dar iată ca ora cea mult așteptată”a venit” , și fiecare am dat și am primit cadouri .

Dupa ce i-am oferit cadoul , aceasta la deschis . Surprinderea se citea pe fata ei , în interiorul cutiei se afla o mica vioara din lemn , ce abia aștepta sa cânte . A început  cu pana de chitara sa cânte asemenea îngerilor din ceruri . Canta frumos o colinda speciala de crăciun “Noapte de vis”.

Mi-a mulțumit din toată inima pentru minunatul cadou de crăciun , și eu unul după ce am auzit cântecul minunat al chitarei am rămas surprins și foarte fericit întreaga zi .
 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii