chef de duca

A venit si vara dupa care atata am miorlait, marait, bazait. No!? Si-acum ce fac cu ea? Stau sa ma uit cum se duce sau ma duc eu cu ea in suflet pe unde m-or duce picioarele (sau rotile, sau aripile).

Am un mare chef de duca…sau de duci?

Am soare in ochi. Am zgomot de valuri in minte. Am dor de nisip intre degete. Cateodata mai duc cate-o cochilie de melc la ureche sa aud marea in ea.Si mai am si doruri de concerte, de muzici dragi ascultate cu piele de gaina si cu stomac strans de emotie.

 Ieri am fost amarata rau…am gasit oferta la Paris, la concert AC DC din cadrul turneului in care-si promoveaza noul album…si era super convenabila dpdv financiar… si mi-ar fi placut mult de tot sa ma duc..si NU IMI POT LUA CONCEDIU in exact zilele alea. E acum, la doi pasi distanta…pe 12 iunie..imediat adica! Of-of-of…mai bine nu primeam oferta si nu stiam de ea…

Ma consolez cu ideea ca voi avea Cohen prin septembrie..si Santana din iulie…macar da cu plus. :) Poate prind si unii-altii pe la Budapesta, ca vad ca acolo mai degraba vin oamenii care se produc in cantari…La Bucuresti mai rarut ca-i mai dragut..
 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii