Blue-Pink-Orange??

Sunt foarte trista. Am primit o veste proasta si mi s-a dus tot cheful..de orice..

As prefera sa fiu furioasa, nervoasa, crizata, oricum altfel in afara de halul asta de turteala majora pe care o am acum.  O stare din aia de chef de tacut..de”dat la fund”, de chiulit de la aceste intamplari care imi vin acum si pe care nu le vreau…  Ati avut vreodata sentimentul ca va gasiti intr-un film in care n-aveti ce cauta? Ca si cum cineva (poate chiar voi) a incurcat rolurile sau scenariile sau locul unde se filmeaza… Si replicile spuse ori  gesturile facute, tot prost si nepotrivit pica..tot degeaba vin..tot zadarnic..

Imi incepusem asa cu zambet saptamana..cu revederea unei prietene dragi din Canada (mama ce dor mi-era de ea! ce dor mi-e inca!!!)..cu doua zile de vacanta (binemeritata as spune). Miercuri a inceput sa se strice..dar tot am rezistat chiar si sub apa pentru ca, deh, aveam tub de oxigen scos la suprafata si fentam apa… Catre joi chiar m-am mobilizat si am mai facut o vizita altei prietene cu bebe.. incepusem sa cred ca rasare soarele… Azi, peste cateva ore, ma asteapta o intamplare frumoasa.  Si eu o astept pe ea..cu emotii cat cuprinde si tot tacamul. Numai ca…mai intai m-a turtit o veste primita la un telefon.  Si apoi m-a turtit o veste primita pe viu, ba chiar cea de-a doua era gata-gata sa-mi distruga complet seara.

Capricorniceste (ca asta mi-i zodia..) am strans din dinti si am amanat stricarea completa a dispozitiei mele. Dar tot m-a atins. M-a cam atins..vad acum..Tac.  Ma duc sa iau tort de la Ana si sa caut lumanari care sa reprezinte cifra aniversata a acestei seri.  Si incerc sa-mi remontez buna dispozitie..Naiba mai stie cum..sau de unde o sa gasesc energie pentru remontare in stare roz cand sunt atat de blue pe dinauntru! Dar o sa gasesc! Daca nu roz macar un portocaliu..ceva..Imi bag picioarele, o sa gasesc!! Si nu mai las pe nimeni sa-mi fure culorile!! WTF? Is chiar fraiera??!!

(yeap, fato, cam esti..)
 

Un flirt ca la carte Published @ 2023 by fantezii